Creare cont Forum Rulote | Blog Forum Rulote

Creare cont Forum Rulote - Blog Forum Rulote


7/29/2016

Creare cont Forum Rulote

            Despre crearea unui cont pe Forum Rulote trebuie mentionat ca toata aceasta optiune se poate realiza extrem de usor si totul este gratuit.
Trebuie doar accesat butonul Inregistrare contaflat in partea superioara, in dreapta a forumului, dupa care completate datele cerute in tabel.

       Aceste detalii pot fi accesate si descoperite chiar si in forum direct, prin citirea lor in topicul Inregistrarea ca membru

      Deoarece se primesc catre administratorul forumului cateva telefoane ce fac referire la crearea unui cont si teama multora este sa nu plateasca, trebuie facut un anunt si pe aceasta cale si trebuie stiut ca atat timp cat aceasta comunitate este in administrarea si intretinerea celui care a fondat-o, nu se va percepe niciodata o taxa sau un ban de la cineva care si-a creat un cont si este utilizator in forum.
Se pare ca aceasta teama de a plati este un factor minor, dar trebuie mentionat acest lucru si sa inteleaga fiecare faptul ca tot ce este scris, si in forum de catre administrator, si in acest blog, este adevarat si bineinteles ca se respecta aceste afirmatii.

O postare din care reiese adevarul ca nu se cere nimic material de la nimeni, este si articolul Stickere Forum Rulote

              Traieste-ti viata de rulotist alaturi de Forum Rulote!


comunitate-rulotisti

    Alege :
  • OR
  • To comment
Niciun comentariu:
Write comentarii