Intalnirea nationala Forum Rulote 2017 | Blog Forum Rulote

Intalnirea nationala Forum Rulote 2017 - Blog Forum Rulote


1/19/2017

Intalnirea nationala Forum Rulote 2017

      Deoarece comunitatea noastra serbeaza in luna martie a acestui an 2017, frumoasa varsta de 4 ani, vom organiza o noua intalnire nationala, asa cum a fost realizata si anul trecut, cu membrii comunitatii.

    Perioada desfasurarii acestui eveniment, va fi in weekendul 29.04 - 01.05, beneficiind astfel de ziua libera oficiala de 1 Mai.
Inca nu am definitivat locatia, fiindca se mai asteapta alte cateva propuneri in topic, iar daca nu apar noutati, cele deja propuse de catre colegi, vor fi afisate intr-un sondaj in care majoritatea membrilor va decide unde va avea loc intalnirea din acest an.

    Trebuie cunoscut faptul ca la aceasta intalnire a aniversarii celor 4 ani de la infiintarea forumului, vor participa doar membri existenti in comunitate si nimeni altcineva.
Ne permitem sa afisam aceasta notificare, fiindca cei care doresc sa participe si nu sunt membri in cadrul comunitatii, sunt bineveniti alaturi de noi, singura modalitate fiind acea de inregistrare a unui cont.

Daca doresti si ai curiozitatea de a urmarii cateva imagini cu evenimentul desfasurat anul trecut, acceseaza Impresii si imagini intalnirea nationala 2016, sau click pe imaginea de mai jos si vei ajunge la postare.

         Traieste-ti viata de rulotist alaturi de Forum Rulote!


intalnire-2016

    Alege :
  • OR
  • To comment
Niciun comentariu:
Write comentarii