Iesiri sau intalniri ocazionale | Blog Forum Rulote

Iesiri sau intalniri ocazionale - Blog Forum Rulote


6/27/2016

Iesiri sau intalniri ocazionale

          Am creat un subforum dedicat iesirilor ocazionale ale membrilor comunitatii noastre Forum Rulote, ocazie cu care fiecare utilizator poate sa posteze despre orice iesire sau intalnire ce este in afara topicurilor cu referire la intalniri si concedii

       De ce acest subforum?
Deoarece am considerat ca fiecare dintre noi, cei prezenti in comunitate, poate avea o iesire programata sau nu, cu rulota sau fara, dar pe care doreste sa o faca publica tuturor.
Acest lucru nu face decat sa promoveze mereu iesirirea in natura, sa prezinte locatii si locuri cat mai multe si cat mai frumoase, si de ce nu sa convinga pe cati mai multi ca o iesire in natura nu aduce decat bucurii, buna dispozitie si bineinteles linistea interioara a fiecaruia.

      Vino si tu in comunitatea noastra, care este probabil cea mai accesata comunitate de rulotisti din Romania si Traieste-ti viata de rulotist alaturi de Forum Rulote!

Iata si cateva imagini postate de catre colegii rulotisti (mult mai multe pot fi vizionate in forum), care au realizat astfel de iesiri si in care se pot descoperii frumusetile tarisoarei noastre.
iesire-offcamping
iesire
munti
la-munte
off-road
tirismnarcise
flori-natura





    Alege :
  • OR
  • To comment
Niciun comentariu:
Write comentarii