Caroserie rulota | Probleme si rezolvari | Blog Forum Rulote

Caroserie rulota | Probleme si rezolvari - Blog Forum Rulote


5/09/2016

Caroserie rulota | Probleme si rezolvari

              Ai o rulota care se prezinta cu probleme la caroserie, are infiltratii, sau pur si simplu doresti sa afli cum se poate remedia o situatie neclara tie, acceseaza sectiunea dedicata problemelor la caroserie si cu siguranta vei gasi si rezolvarea.

          Existenta topicurilor din forum vine in ajutorul multora care s-au grabit sa achizitioneze o rulota si nu au cerut ajutorul, iar urmarile sunt descoperite in subiectele postate.

         Totodata, venim in intampinarea celor care detin o rulota si care doresc sa repare si sa intretina ce au achizitionat, dar inca nu stiu ce materiale sa foloseasca, cum sa procedeze si multe, multe altele.

          Din multele postari, trebuie trasa o singura concluzie si anume, "nu cumpara o rulota daca nu ai un cunoscator cu tine", fiindca degeaba apar remuscarile dupa ce pasul a fost deja facut.

In situatia ca deja detii o rulota si nu sti ce trebuie facut pentru o simpla reparatie, doresti sa renovezi sau sa inlocuiesti, prin acest blog al rulotistilor, comunitatea iti sta la dispozitie cu sfaturi sau indrumari.
Iata cateva imagini ce le poti viziona in forum, impreuna cu multe detalii ce duc la rezolvarile multitudinilor de probleme intalnite.

demontare-geam

reparatie-rulota

caroserie-interior
reparatie-geam

    Alege :
  • OR
  • To comment
Niciun comentariu:
Write comentarii